O nas

Moje ime je Olja in sem ustanoviteljica spletne trgovine SVOJA.SI

S frizerstvom se ukvarjam že 15 let. Leta 2014 sem odprla svoj Lepotni studio Olja, v želji da strankam pomagam doseči najboljšo verzijo njihovih las s pomočjo profesionalne kozmetike. V salonu mi to uspeva, zato želim to prenesti tudi v dom končnih potrošnikov.

V teh »čudnih« časih, ko je bil nakup oblačil praktično nemogoč in smo se vsi nekako navadili kupovati preko spleta pa je se porodila nova poslovna ideja. Šibka točka večine žensk so oblačila, tudi moja, priznam in tako sem ustanovila spletni butik SVOJA.SI, kjer lahko najdete modna oblačila za vse priložnosti. Z veseljem vam bom pomagala pri izbiri.

Želim vam prijetno nakupovanje..

V trgovino

Lepotni salon

Lepotni studio Olja deluje od leta 2014. Z našimi izkušnjami na področju frizerstva, vam pomagamo pri izbiri pravilne profesionalne nege za vaše lase. Prav tako vam svetujemo katera metoda podaljševanja las je primerna za vaše lase in kako jih pravilno urejati in negovati. Lahko pa se oglasite v našem salonu, kjer vam vse našteto tudi uredimo. Za več informacij nas kontaktirajte.

Naročite se

Spletna trgovina

Svoja.si je spletna trgovina, v kateri poskrbimo, da ste oblečeni po zadnjih modnih trendih in cenovno ugodno. Prav tako poskrbimo, da bodo vaši lasje videti čudovito. Pri nas lahko najdete profesionalne linije izdelkov za lase, ki vam bodo olajšali vsakodnevno nego las. Če pa si želite daljših in bolj bujnih las, pa lahko v kategoriji Lasni podaljški poiščete zase ustrezen način podaljševanja las. Da boste lase lažje oblikovali vam nudimo tudi pestro izbiro pripomočkov za urejanje las.

V trgovino